2011. március 9., szerda

Nánay István írása a márc. 7-i Kerekasztal-beszélgetésre

Kedves Zsuzsi és Gábor!

Restellem, hogy a megadott határidőig nem jeleztem: nem tudok elmenni a kerekasztal-beszélgetésre, mert hétfőnként egész nap tanítok.

Jó és eredményes munkát kívánok, és azt, hogy megmaradjon és még hosszú ideig legalább azon a színvonalon dolgozhasson a Soltis Lajos Színház, ahogy az elmúlt években tette.
Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak a fővárosban és a nagyobb városokban, hanem kisebb településen is erős alternatív együttes létezzen.
Ti nemcsak városotokban töltetek be missziós küldetést, hanem a régiótokban is, így tevékenységetek kisugárzása megsokszorozódik.
Ehhez a munkához azonban bizonyos tárgyi, anyagi és szellemi feltételek kellenek. Az utóbbi megvan, az előbbi kettő előteremtése pedig minden olyan hatóságnak és testületnek, amelynek fontos a kulturra, az ott élő emberek nívós, lelki épülését szolgáló szórakozotatása, erkölcsi és hivatalbeli kötelessége kell legyen.
Kívánom, hogy e kerekasztal-beszélgetés is hozzájáruljon a Soltis Lajos Színház eddiginél is nívósaabb müködését elősegítő közös gondolkodáshoz és cselekvéshez.

Barátsággal
Nánay István   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése